Ida + muu perhe

Päivitetty: 24.04.2017
Minä (blogin pitäjä) olen 21-vuotias Helsinkiläinen. Ylioppilas keväältä 2015.  Aloitin fysioterapeutin opiskelut syksyllä 2015 avoimessa ammattikorkeakoulussa. Kodista löytyy kolmen muun perheenjäseneen lisäksi kolme koiraa ja kaksi gerbiiliä. Vaikka olenkin eläinrakas ja tykkään melkein kaikista elämistä, niin kyllä koirat vievät voiton!
          Olen elänyt koko elämäni eläinten parissa, vaikka aina niitä eläimiä ei ole ollut samassa talossa. Inca, 11-vuotias, on vanhin koiristamme. Inca on edesmenneen koiramme, Freyan, pentu. Incalla on autoimmuunisairaus, jonka takia hänellä on kortisonilääkitys. Inca on koiralaumamme johtaja, todella kiltti ja kaikkien mielestä ihan pennun näköinen. Näyttelyissä ei ole tullut menestystä, mutta se ei söpöyttä estä. Inca oli agilitykoirani n. 7 vuotta, mutta ei enää jaksa treenata lääkityksen takia.
          Mizy, joka on kolmas koiramme, joka tuli meille vuonna 2010. Mizy on 5-vuotias ja hyvin erilainen koira verrattuna Freyaan ja Incaan. Mizy on kooikerhondje ja paljon varautuneempi ja äkkipikainen, mutta samalla se on oppinut paljon Freyalta ja Incalta. Iän myötä Mizystä on tullut enemmän varautuneempi ja ääniherkkä.

4 kommenttia:

 1. Kiva nimi tuo Xema sille uudelle koiralle!
  mummi

  VastaaPoista
 2. Hi Ida, we wish you a nice time with your Zema and we hope all your plans for her come true. You have a great website! Many greetings Kirstin and Knopje (dad from Mizy)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Kirstin and Knopje, I hope so to. Thank you! (:

   Poista